top of page

Korece Öğrenmek için 5 Ücretsiz Web Sitesi

Korece büyüleyici ve karmaşık bir dil olmasına rağmen doğru kaynaklarla ücretsiz olarak da öğrenilebilir. İster yeni başlayan birisi olun, ister Korece dil becerilerinizi geliştirmek isteyin, aşağıdaki web siteleri kendi hızınızda öğrenmenize yardımcı olacak çeşitli kaynaklar sunar.


1. Duolingo: Duolingo, kapsamlı bir Korece kursu sunan popüler bir dil öğrenme uygulaması ve web sitesidir. Dersler etkileşimli ve kullanıcı dostudur, bu da onu yeni başlayanlar için harika bir seçenek haline getirir. Web sitesi ayrıca Korece becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak çeşitli alıştırmalar ve sınavlar sunar. Bütün bu dersler canlı görseller ve sesler ile desteklenerek zevkli bir sürece dönüştürülmüştür.


2. Talk to Me in Korean: Talk to Me in Korean, Korece öğrenmek için sesli ve görüntülü dersler, dilbilgisi notları ve kısa sınavlar dahil olmak üzere çeşitli kaynaklar sunan bir web sitesidir. Web sitesi kendi kendine çalışma için tasarlanmıştır ve yeni başlayanlar ve orta seviye öğrenciler için mükemmeldir.


3. Memrise: Memrise, Korece de dahil olmak üzere çeşitli dil kursları sunan popüler bir web sitesidir. Web sitesi, Korece becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak flash kartlar ve sınavlar dahil olmak üzere çeşitli etkileşimli alıştırmalar sunar. Ayrıca çalışmalarınızı düzenli tekrar edebilmeniz sayesinde unutmanızın da önüne geçer.


4. Lingodeer: Lingodeer, popüler bir Korece öğrenme uygulaması ve web sitesidir. Ayrıca başka diller de bulunur. Dersler etkileşimli ve kullanıcı dostudur, bu da onu yeni başlayanlar için harika bir seçenek haline getirir. İlginç görselleri ve oyunlaştırılmış yapısı ile dersleri etkili bir araca dönüştürür.


5. Learn Korean: Learn Korean, dilbilgisi dersleri, kelime listeleri ve kısa sınavlar dahil olmak üzere Korece öğrenmek için çeşitli kaynaklar sunan bir web sitesidir. Tamamiyle bedava olan bu web sitesi kendi kendine çalışma için tasarlanmıştır ve yeni başlayanlar ve orta öğrenenler için mükemmeldir. Ayrıca bütün derslerin Koreliler tarafından sesli hale getirilmiş olması da çok iyidir. Buna rağmen sadece bir ünitenin Türkçeye çevrilmiş olması İngilizce bilmeyen öğrencilerimiz için tek eksi yanıdır.


Tüm bu kaynaklar ücretsizdir ve Korece öğrenmek isteyenler için harika seçeneklerdir. Sesli ve görüntülü dersler, dilbilgisi notları ve kısa sınavlar gibi çeşitli kaynaklar sunarlar. Kullanıcı dostu, etkileşimli ve kendi kendine çalışma odaklı olacak şekilde tasarlanmıştır, böylece kendi hızınızda öğrenebilirsiniz. Önemli olan düzenli çalışmaya devam etmeniz olacaktır.

Comments


bottom of page